1 jun 2011 23:00 / 40 min / KRO
Een portret van de schrijfster Naima El Bezaz, die haar grote doorbraak beleeft dankzij haar laatste roman Vinexvrouwen, waarin ze tot in detail beschrijft hoe zij vanuit haar drive-in woning neerkijkt op de uitgezakte borsten en ongeschoren kruis van haar buurvrouw. Het levert haar naast enkele bedreigingen vanuit haar directe omgeving, vooral ook veel aandacht op. Vinexvrouwen is inmiddels een bestseller en dankzij haar flamboyante optreden, lijkt El Bezaz zich definitief te hebben gevestigd in de arena van bekende Nederlandse auteurs. De hausse aan media-optredens, interviews en lezingen, waarvoor zij het hele land moet bereizen, vormen een dankbare en noodzakelijke onderbreking van het opgesloten bestaan in haar troosteloze wijk. Haar scherpe pen in combinatie met haar ongezouten uitspraken, maken van Naima El Bezaz een opvallende figuur binnen het medialandschap. Ze wordt geroemd maar ook gevreesd, want in haar strijd voor volledige vrijheid van meningsuiting, is ze niet bereid ook maar iemand of iets te ontzien. 'Mijn hele leven streef ik naar vrijheid, want ik groeide op in een wereld vol taboes, waarin uiterlijke schijn belangrijker is dan de liefde van een moeder voor haar kind', zegt El Bezaz daarover. 'Ik wil in wezen maar één ding en dat is dat mijn moeder trots op me is.'.
10 aug 20:35 / 42 min / rtl4
Milly, Marcel en Maxime hebben hun laatste een-op-eendates en zullen daarna bekendmaken of ze gevoelens hebben gekregen voor een van hun aanbidders.
7 aug 22:57 / 2 min / sbs6
Hier kan je aflevering 'Hart van Nederland - Laat: Elf maanden oude Teleza uit Malawi gaat dood zonder Nederlands paspoort' van Hart van Nederland - Laat uitgezonden bij sbs6 bekijken.
10 aug 16:46 / 14 min / Ziggo Sport
7 aug 20:05 / 19 min / CNN
After a monstrous blast tore into Beirut, compounding the difficulties of a withering economy, Gebran Bassil tells Becky Anderson "corruption is not our destiny, we have to believe in change."
11 aug 07:41 / 1 min / nu.nl
Bij een steekpartij op De Pier in Scheveningen is maandag een negentienjarige Rotterdammer overleden. Het slachtoffer werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht en overleed daar aan zijn verwondingen. De politie doet onderzoek naar het incident en roept getuigen op zich te melden.
Uitgelicht: nieuwe afleveringen van je ingestelde favorieten, best bekeken aflevering per zender en door ons geselecteerde programma's.
rtl

Goede Tijden Slechte Tijden (GTST) is een Nederlandse soap die wordt uitgezonden door RTL4. Goede tijden slechte tijden wordt ieder dag uitgezonden en gaat over de inwoners van het stadje "Meerdijk". In de verhaallijn van Goede Tijden Slechte Tijden worden allerlei gevoelige en maatschappelijke onderwerpen aangesneden. GTST is de oudste soap en langstlopende dramaproductie van Nederland.

npo
Programma met biografieën van belangrijke personen uit binnen- en buitenland.
sbs
rtl
rtl
Datingprogramma waarin een bekende Nederlander puur natuur gaat daten met twee onbekende singles. Wat gebeurt er als je tijdens een eerste ontmoeting alles al hebt weggegeven en er lichamelijk niets meer te raden valt? Geef je je dan automatisch zelf ook meer bloot? In dit bijzondere liefdesexperiment worden alle barrières weggehaald.
sbs