20 jan 00:00 / 41 min / MTV
Tien beroemde realitysterren denken dat dit een sexy vakantie is, maar het blijkt een nachtmerrie te zijn wanneer er exen aanspoelen op het strand om hun vakantie te verpesten. Worden er oude vlammen aangewakkerd of wonden opengereten?
20 jan 22:32 / 0 min / Ziggo Sport
19 jan 20:30 / 61 min / AVROTROS
We zien hoe tien nieuwe kandidaten afreizen naar Colombia om intrigerende, spectaculaire en soms angstaanjagende opdrachten te vervullen om geld te verdienen voor de pot. Tien weken lang moeten zij lef tonen, volhardend zijn en samenwerken, niet wetende wie ze kunnen vertrouwen. Altijd met die belangrijkste vraag in het achterhoofd: Wie is de Mol?
Uitgelicht: nieuwe afleveringen van je ingestelde favorieten, best bekeken aflevering per zender en door ons geselecteerde programma's.
mtv
Sexy Nederlandse en Vlaamse singles reizen naar een paradijs vol zon, zee, plezier en liefde. Lekker relaxen is er niet bij; ze krijgen onverwachts bezoek...van hun exen. Niemand is veilig!
rtl

Goede Tijden Slechte Tijden (GTST) is een Nederlandse soap die wordt uitgezonden door RTL4. Goede tijden slechte tijden wordt ieder dag uitgezonden en gaat over de inwoners van het stadje "Meerdijk". In de verhaallijn van Goede Tijden Slechte Tijden worden allerlei gevoelige en maatschappelijke onderwerpen aangesneden. GTST is de oudste soap en langstlopende dramaproductie van Nederland.

npo
Journaal
rtl
Spectaculaire muzikale zoektocht, waarin op zoek wordt gegaan naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. De coaches scouten blind de talenten en leiden de kandidaten op voor de weg naar de finale.
rtl
Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en de kijker wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur. Daarnaast is er ook aandacht voor nieuws, noviteiten en agendatips.
npo

Wie is de Mol? is een avontuurlijk spelprogramma waarbij een team van bekende Nederlanders opdrachten uitvoert en jaagt op een Mol in haar midden. Seizoen 17 is te zien van zaterdag 7 januari t/m 11 maart en is opgenomen in de VS.