24 feb 10:40 / 12 min / rtl
De huwelijken van Lizzy en Lars en Danny en Rein in 'Married at First Sight' hielden helaas geen stand. Daarom zoekt Louisa Janssen Lizzy en Danny op om ze weer eens goed te laten lachen. En hoe vier je een scheiding nu beter dan met een divorce party?
25 sep 2014 18:54 / 23 min / NCRV
Programma dat laat zien waarin groot nieuws klein kan zijn en klein nieuws groot.
24 feb 10:40 / 1 min / nu.nl
In de buurt van de Australische plaats Lancefield is deze maand een verloren schaap aangetroffen. Het dier was in geen jaren geschoren en had daardoor een enorme vacht. Na een grondige scheerbeurt was het schaap maar liefst 35 kilo wol lichter.
20 feb 21:06 / Kijk.nl
Jeroen is al 3 jaar vermist: 'Zolang hij niet gevonden wordt, heb ik levenslang'
23 feb 00:00 / 40 min / MTV
Als Mackenzies vader een vierdubbele bypass nodig heeft, moeten haar verhuisplannen naar Florida wachten. Maci maakt zich zorgen om Bentleys schoolprestaties en Catelynn en Tyler overwegen nog een kind te nemen.
23 feb 23:29 / 12 min / Ziggo Sport
Uitgelicht: nieuwe afleveringen van je ingestelde favorieten, best bekeken aflevering per zender en door ons geselecteerde programma's.
rtl
Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. In hoog tempo volgen afwisselende items en reportages elkaar op met de thema's showbizz, crime, royalty en lifestyle.
rtl

Goede Tijden Slechte Tijden (GTST) is een Nederlandse soap die wordt uitgezonden door RTL4. Goede tijden slechte tijden wordt ieder dag uitgezonden en gaat over de inwoners van het stadje "Meerdijk". In de verhaallijn van Goede Tijden Slechte Tijden worden allerlei gevoelige en maatschappelijke onderwerpen aangesneden. GTST is de oudste soap en langstlopende dramaproductie van Nederland.

rtl
Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en de kijker wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur. Daarnaast is er ook aandacht voor nieuws, noviteiten en agendatips.
rtl
Realityprogramma waarin acht singles op basis van wetenschappelijk onderzoek met elkaar worden gematcht. De deelnemers, die door een team van vier experts aan elkaar gekoppeld zijn, zien elkaar voor het eerst op hun bruiloft. Durven ze het aan en geven ze elkaar het jawoord? De stellen die in het huwelijksbootje stappen, gaan daarna op huwelijksreis om elkaar eindelijk echt te leren kennen. Terug in Nederland worden ze geconfronteerd met het leven van alledag, hun werkzaamheden, maar ook vrienden en familie. Na een huwelijk van vijf weken komen de kandidaten terug bij de experts en nemen ze de beslissing: blijven ze getrouwd of gaan ze scheiden?
sbs
rtl
Dagelijkse talkshow waarin Eva Jinek met de hoofdrolspelers uit de actualiteit het gesprek van de dag voert. Journalistiek, scherp, onderhoudend en over onderwerpen uit de media, cultuur, sport en maatschappij.