27 nov 2020 18:15 / 10 min / VPRO
Op de Afrikaanse savanne vind je de grootste landdieren: olifanten. Freek Vonk spot een kudde die het water oversteekt. Op zijn tocht naar de overkant, ziet Freek cheeta's en een Keniaanse kameleon. Na een korte zoektocht treft hij de grote, vriendelijke reuzen opnieuw. Van dichtbij ziet hij hoe de olifanten oververhitting proberen te voorkomen.
18 jan 18:41 / 0 min / nu.nl
Bij het chemisch bedrijf Croda Europe in Gouda heeft maandag een grote brand gewoed. De brand ontstond rond 10.30 uur in een opslagtank met vetten. Uit voorzorg werd een aantal omwonenden geƫvacueerd.
19 jan 21:30 / 1 min / rtl5
De spannende avonturen van Naomi en de Grote Roze Ballon zie je vanavond om 21:30!
20 jan 20:30 / 44 min / net5
Karlijn komt erachter dat ze tijdens het gesprek met haar oncoloog nauwelijks heeft geluisterd. Samen met Victor verdiept ze zich alsnog in haar behandelplan. Victor kan de ziekte van Karlijn nauwelijks aan en laat zich iets te intiem troosten door Jennifer. Ellen laat haar oog vallen op een knappe gynaecoloog als vader van haar toekomstige kinderen. Karlijn belooft Thijs dat ze hem geen leugens zal vertellen over haar ziekte en troost Jelle die relatieproblemen heeft. Op advies van Karlijn begeeft Jelle zich op een datingsite, maar dat wordt geen succes. Karlijn is zo druk bezig met andere mensen dat ze nauwelijks toekomt aan zichzelf.
18 jan 22:05 / 3 min / CNN
Melania Trump released a farewell video as she prepares to leave the White House, but the Trumps declined to invite the Bidens to the White House as has been done with past presidents. CNN's Kate Bennett reports.
20 jan 14:41 / 6 min / ESPN
Uitgelicht: nieuwe afleveringen van je ingestelde favorieten, best bekeken aflevering per zender en door ons geselecteerde programma's.
rtl

Goede Tijden Slechte Tijden (GTST) is een Nederlandse soap die wordt uitgezonden door RTL4. Goede tijden slechte tijden wordt ieder dag uitgezonden en gaat over de inwoners van het stadje "Meerdijk". In de verhaallijn van Goede Tijden Slechte Tijden worden allerlei gevoelige en maatschappelijke onderwerpen aangesneden. GTST is de oudste soap en langstlopende dramaproductie van Nederland.

rtl
Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en de kijker wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur. Daarnaast is er ook aandacht voor nieuws, noviteiten en agendatips.
rtl
rtl
Spectaculaire muzikale zoektocht, waarin op zoek wordt gegaan naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. De coaches scouten blind de talenten en leiden de kandidaten op voor de weg naar de finale.
npo
Prof. dr. Freek Vonk laat zien hoe groots de natuur is. Hij reist de hele wereld over op zoek naar de meest bijzondere dieren. En soms vindt hij die dichterbij dan je denkt.
rtl
Nieuwsbulletin. RTL Nieuws informeert op een onafhankelijke, boeiende en toegankelijke wijze over belangrijke ontwikkelingen in eigen land en de rest van de wereld.